Find dekorative opbevaringsløsninger til dine smykker

Smykkeopbevaring

Ligger dine smykker og flyder på bordet eller i vindueskarmen?

Eller er din nuværende smykkeopbevaring blevet for lille til alle dine fine smykker?

Så er en ny og bedre smykkeopbevaring den rette løsning for dig. Med den rette smykkeopbevaring kan du nemt have et overblik over alle dine smykker.

Praktisk og overskuelig opbevaring

Hvis du ejer alt fra øreringe og halskæder til armbånd og ankelkæder har du brug for en ordentlig smykkeopbevaring, så du nemt og hurtigt kan finde de smykker du vil have på om morgenen. Opbevaringsløsningen er dog ikke ligegyldig, da den skal passe ind i indretningen i dit hjem.

Vores 5 bud på funktionelle og praktiske opbevaringsløsninger til smykker

Vi har udvalgt en række praktiske og overskuelige smykkeopbevaringer, så du kan samle alle dine smykker ét sted.

I denne guide får du en kort produktbeskrivelse af 5 forskellige smykkeopbevaringer, så du kan finde den der passer til dit hjem.

Dekorativt væghængt smykkeskab

Dekorativt smykkeskab til væggen, hvid

Dette skab giver dig den ultimative opbevaringsløsning af dine smykker. Skabet har en længde på 1,2 meter, hvilket giver masser af opbevaringsmuligheder. Dine smykker gemmes bag en praktisk spejllåge, så smykkerne ikke hænger synligt fremme. Når lågen åbnes, tændes den automatiske LED-belysning i skabet.

Opbevaring til over 200 smykker

Mange smykker kræver meget plads. Dette smykkeskab kan indeholde alle smykketyper med separate opbevaringspladser til hver smykketype. Derudover finder du 5 hylder med plads til ting som hårbøjler, børste og solbriller samt to skuffer, der kan bruges til opbevaring af mindre ting.

Med praktisk lås

Hvis du har små børn i hjemmet eller bare finder mest tryghed i, at ingen roder i dit smykkeskab, kan du låse smykkeskabet.

Skabet har ikke kun mulighed for at være væghængt, men kan også hænges på en dør ved hjælp af de medfølgende kroge.

Specifikationer:

 • Farve: Hvid
 • Størrelse: B:37 x D:9,5 x H:120 cm
 • Materiale: Miljøvenligt MDF

Elegant smykkeskrin og beautybox

Smykkeskrin / beautybox med spejl, hvid

Dette smykkeskrin er meget klassisk i sit udtryk, men på samme tid elegant og organiseret. Det fine smykkeskrin passer perfekt til sminkebordet, hvor du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine smykker.

Struktureret og fin opbevaringsløsning

Smykkeskrinet består af tre skuffer med plads til større smykker. I hver side finder du en låge med plads til halskæder mens den øverste del af smykkeskrinet er oplagt til ringe og ørestikker. I smykkeskrinets låg finder du et praktisk spejl, som du kan bruge, når du skal sætte ørestikker i eller lægge make-up.

Specifikationer:

 • Farve: Hvid
 • Størrelse: B:23 x D:18 x H:17 cm
 • Materiale: MDF og fløjl

Moderne smykkeskrin med glaslåge

Elegant smykkeskrin med glaslåge, grå

Dette smykkeskrin passer til det moderne og stilrene hjem. Det flotte smykkeskrin i grå giver en struktureret opbevaringsløsning med plads til en del smykker – dog er det ikke dette smykkeskrin du skal vælge, hvis du har rigtig mange smykker, da der findes smykkeskrin med noget mere plads.

Elegant design

Smykkeskrinet består af en fin glaslåge samt to skuffer. I smykkeskrinets øverst del er der plads til ringe, hårspænder og armbånd, mens der i skufferne er plads til større smykker og hårbøjler. Indersiden af smykkeskrinet fremstår i flot lysebrun, der sammen med det grå ydre giver skrinet et flot og elegant design.

Specifikationer:

 • Farve: Grå
 • Størrelse: B:20,3 x L:23,1 x H:13,5 cm
 • Materiale: MDF, polyurethan og fløjl

Fritstående smykkeskab med spejl

Fritstående smykkeskab med spejl, hvid

Dette smykkeskab er både et smykkeskrin og et møbel på en og samme tid. På ydersiden finder du et fint spejl med en længde på 108 cm.

Plads til over 200 smykker

Hvis du gerne vil have dine smykker organiseret i separate opbevaringspladser, er dette smykkeskrin lige noget for dig. Med plads til over 200 smykker i skabet finder du nemt plads til både øreringe, halskæder og armbånd.

Praktiske hylder til opbevaring

Smykkeskabet kan bruges til meget mere end opbevaring af smykker. I skabet finder du 4 hylder, som du kan bruge til opbevaring af solbriller, make-up og parfumer.

Specifikationer:

 • Farve: Hvid
 • Størrelse: B:36,5 x L:41,1 x H:151,5 cm
 • Materiale: MDF, polyurethan og fløjl

Smykkeskab til væggen med spejl

Smykkeskab til væggen med spejl, 37 x 11 x 67 cm, hvid

Med dette smykkeskab får du et særdeles elegant smykkeskrin, der kan hænge på væggen og som fremstår med et spejl på ydersiden. Grundet smykkeskabets hvide farve blender skabet ind blandt omgivelserne. Du kan med fordel hænge smykkeskrinet et sted, hvor spejlet er praktisk f.eks. i soveværelset eller gangen.

Opdeling af smykker

Skabet er 30 cm bredt og kan derfor indeholde en del smykker. I lågen finder du plads øreringe og halskæder, mens du i smykkeskabets anden del kan opbevare dine øreringe og halskæder samt armbånd. Nederst finder du 2 hylder, der kan bruges til opbevaring af smykker eller andre smågenstande.

Smart og praktisk lås

Hvis du gerne vil kunne aflåse dine smykke, har du mulighed med dette med en af de to medfølgende nøgler. Det er især praktisk, hvis du har børn i hjemmet, der godt kan lide at pille ved alting.

Specifikationer:

 • Farve: Hvid
 • Størrelse: B:37 x D:10,5 x H:67 cm
 • Materiale: MDF, fløjl og glasplade

Vi tilbyder et stort udvalg af eksklusive og elegant designede opbevaringskurve til smykker.

Smykkeopbevaring