Find elegante køkkenøer med opbevaringsplads og smarte funktioner

elegante køkkenøer med opbevaringsplads og smarte funktioner

Hvad enten du mangler ekstra opbevaringsplads i køkkenet, en større bordplade under madlavningen eller en serveringsvogn, der kan flyttes mellem husets rum, er en køkken- eller rullevogn det oplagte valg!

Køkkenvognen - et praktisk valg

Vi kender nok alle sammen til at kunne bruge ekstra opbevaringsplads i køkkenskabene eller mere bordplads under aftensmaden. Med en køkkenvogn har du plads til det hele. Alt efter hvad du søger af funktioner i en køkkenvogn, kan den give dig ekstra bordplads og mere opbevaringsrum i køkkenet, men den kan også bruges som en køkkenø eller servicevogn.

En køkkenvogn er et smart multimøbel, der kan bruges lige som du ønsker det i hjemmet. Derfor er det også vigtigt at vælge den rette køkkenvogn, som passer til dit behov.

Vores 5 bud på funktionelle og elegante køkkenvogne til dit hjem

Vi har udvalgt en række køkkenvogne, der hver især kan tilbyde noget forskelligt og som passer til hver sin stilart, så du kan finde den køkkenvogn, der passer til stilen i dit hjem.

Den rette køkkenvogn skal udnytte pladsen i dit hjem på bedst mulig vis og samtidig være elegant. Derfor giver vi dig en kort produktbeskrivelse af hver enkel køkkenvogn, så du kan finde det møbel der passer bedst ind i dit hjem.

Åben køkkenø på hjul

Åben køkkenø på hjul

Denne smarte køkkenvogn giver dig en praktisk adgang til dine køkkenredskaber. Du kan med fordel bruge denne køkkenvogn til opbevaring af tallerkener, gryder og pander, så du frigiver opbevaringsplads i køkkenskabene. I de to smarte skuffer kan du opbevare køkkenredskaber, bestik eller krydderier.

Køkkenvogn med praktisk bordplade
Køkkenvognen passer ind i de fleste hjem med dens hvide MDF-træ og praktiske stålbordplade. Stålbordpladen kan med fordel bruges som ekstra bordplads, hvis du har et lille køkken, hvor pladsen er træng. Da bordpladen er fremstillet i stål, er bordpladen nem at rengøre, hvilket selvfølgelig er et stort plus i den travle hverdag.

En kombineret køkkenø og serveringsvogn
Køkkenvognen kommer med smarte højlast gummihjul. Det har den fordel, at du kan flytte køkkenvognen, hvor end du har brug for. På hjulene sidder nogle smarte bremser, så bordet kan låses og derved står stabilt.

Specifikationer:
Vægt: 30 kg
Maks. belastning: 75 kg
Mål: L:100 x D:45 x H:92 cm

Serveringsvogn med hjul og granitbordplade

Serveringsvogn med hjul og granitbordplade

Hvis du i højere grad er til køkkenvogne i trælook, bør du se nærmere på denne pladsbesparende vogn i bambus. Med denne servicevogn får du en meget robust servicevogn med bordplade i flot granit.

Mobilt rullebord
Denne køkkenvogn er mindre end de andre modeller i denne guide, hvilket blot er en fordel, hvis du ønsker at bruge den som serveringsvogn eller rullebord. Den er nem at køre rundt mellem husets rum takket være de to gummihjul.

Rummelig opbevaring
Selvom mange vil købe denne køkkenvogn med det formål at bruge den som serveringsvogn, er der plads til en del køkkenredskaber i vognen. Du kan du med fordel bruge opbevaringspladsen til tallerkener og glas, så disse ting ikke fylder i køkkenskabene.

Specifikationer:
Vægt: 23 kg
Maks. belastning: 50 kg
Mål: L:58 x D:40 x H:85 cm

Praktisk køkkenø i naturfarve

Praktisk køkkenø i naturfarve

Har du brug for ekstra bordplads og masser af opbevaringsmuligheder? Så er denne køkkenø det rette valg for dig. Denne flotte køkkenvogn i hvid og naturfarve passer til de fleste skandinaviske hjem og er udstyret med både hylder og skuffer.

Tosidet køkkenø med smarte funktioner
Køkkenøen kan med fordel bruges som opbevaringsvogn grundet dens store rummelighed. Opbevaringsvognens ene side består af brede hylder, der er oplagte til opbevaring af gryder, tallerkner og glas. Skufferne kan du bruge til tørvarer eller andet, der med fordel kan opbevares uden for syne. På køkkenøens anden sidde finder du to smalle hylder, der kan bruges til opbevaring af vin, kogebøger, krydderier eller krukker med madvarer. 

Smarte og praktiske detaljer
Der er tænkt over detaljerne i denne køkkenø, da der medfølger en smart holder til viskestykker, som kan sættes på køkkenøens ene side. Samtidig har du mulighed for at flytte hele opbevaringsvognen rundt i køkkenet takket være de smarte hjul under opbevaringsvognen.

Specifikationer:
Maks. belastning: 75 kg
Mål: L:110 x D:55 x H:91 cm

Mobil Køkkenø i skandinavisk stil

Mobil køkkenø i skandinavisk stil stålbordplade sort

Med denne sorte køkkenø på hjul får du lukkede opbevaringsmuligheder og rene linjer. Køkkenøen i flot skandinavisk stil byder på to skuffer og skabe med plads til opbevaring af bestik, madvarer, køkkenmaskiner og – redskaber samt alt andet du ikke ønsker at have stående fremme i køkkenet. Køkkenøen er en glimrende mulighed for mere lukket opbevaringsplads i køkkenet.

Funktionelle detaljer

På køkkenøens ene side er der plads til køkkenrullen. Derudover finder du to åbne hylder til opbevaring af f.eks. krukker eller vin. Den mobile køkkenø er desuden udstyret med en elegant stålbordplade, der giver ekstra bordplads i køkkenet. Du kan sagtens stå ved køkkenøen at tilberede mad, da bordpladen er let at rengøre grundet dens glatte og ikke-porøse overflade.

Specifikationer:
Vægt: 39,3 kg
Maks. belastning: 75 kg
Mål: L:107 x D:46 x H:94 cm

Smuk køkkenø i landlig stil med opholdsplads

Smuk køkkenø i landlig stil med opholdsplads

Med denne robuste og flotte køkkenø får du en ekstra opbevarings- og bordplads, der bliver som en integreret del af køkkenet. Køkkenøen består af lukket opbevaring, hvilket giver dig mulighed for at bruge køkkenøen til alverdens madvarer og køkkenredskaber.

Køkkenøens landlige stil afspejler sig i den fine hevea-træplade og det ellers hvide og robuste look. På køkkenøens ene side finder du en viskestykkeholder, mens du på øens anden side kan finde plads til ophængning af grydelapper og en lille hylde med plads til krydderier eller lignende.

Køkkenøen kan bruges som opholdsplads
Hvis du ønsker en køkkenø med opholdsmuligheder, skal du vælge en køkkenø som denne. Med køkkenøen kan du forlænge bordet, så du kan sidde mere behageligt og nyde din frokost.

Specifikationer:
Vægt: 55 kg
Maks. belastning: 100 kg
Mål: L:106 x D:46 x H:91 cm


Vi forhandler flere smarte opbevaringsløsninger til køkkenet.

smarte opbevaringsløsninger - køkkenvogne i forskellige stilarter