Find elegante konsolborde i forskellige stilarter

Konsolborde

Har du brug for et møbel til opbevaring af småting eller synes du blot der mangler et møbel et sted i hjemmet? Så er den rette løsning et konsolbord. Med et konsolbord bringer du et stilet møbel ind i hjemmet, der fungerer som et ornament.

Konsolbordet - en del af indretningen

Konsolbordet skal ses som en del af din indretning. Du kan med fordel pynte konsolbordet med en lampe, lidt billeder, en figur eller plante. Hvilke pyntegenstande der passer ind hos dig, afhænger af stilen i hjemmet og konsolbordets anvendelsesmuligheder.

Et konsolbord kan stå i alle husets rum. Måske mangler du et møbel i gangen eller entreen til lidt praktiske småting såsom solbriller og nøgler. Du kan også sætte konsolbordet i stuen eller i soveværelset, hvor bordets primære funktion er at bringe en hyggelig stemning ind i hjemmet. Ofte er det pyntegenstandene, som du pryder konsolbordet med, der giver bordet sin berettigelse i hjemmet.

Vores 5 bud på smarte konsolborde til hjemmet

Vi har udvalgt en række smarte og stilfulde konsolborde, som kan passe ind i dit hjem. I denne guide giver vi dig en kort beskrivelse af de 5 konsolborde, der byder på hver sin stilart.

Stilrent konsolbord

Stilrent konsolbord

Et konsolbord som dette er perfekt at stille op ad en tom væg i stuen for at give hjemmet et mere personligt udtryk eller som et dekorativt element i en mellemgang, hvor det er svært at få plads til andre møbler.

Et konsolbord som ornament

Pynt konsolbordet med en fin vase, dine yndlingsbøger eller en flot stor plante. Over konsolbordet kan du med fordel hænge et fint billede eller et stort spejl.

Det flotte og stilrene konsolbord passer ind i det moderne og minimalistiske hjem. Bordet fremstår i trælook med metalstænger, der giver et råt og fedt look.

Specifikationer:

 • Materialer: PB og metal
 • Mål: B:30 x H:80 x L:120 cm
 • Vægt: 11 kg
 • Maksimal belastning: 150 kg

Multifunktionelt konsolbord

Multifunktionelt konsolbord

Dette konsolbord passer perfekt ind i hjemmet, hvor du mangler plads til lidt småopbevaring. Et oplagt sted at stille et bord som dette er i entréen, hvis du gerne vil have en organiseret plads til solbriller, nøgler, oplader mv., så det ikke ligger fremme og roder.

Dekorativt og praktisk

Det er på en og samme tid et dekorativt og praktisk konsolbord med to skuffer og en hylde til opbevaring. Med de rette dekorative genstande passer konsolbordet ind i de flestes hjem – takket være det rolige design og den hvide farve.

Konsolbordets skelet fremstår i jern, mens hylder og skuffer består af spånplader.

Specifikationer:

 • Materialer: Jern og spånplader
 • Mål: B:110 x D:30 x H:80 cm
 • Vægt: 19 kg
 • Maksimal belastning: 60 kg

Skænk i smuk romantisk stil

Skænk i smuk romantisk stil

Dette konsolbord er mere tungt i udseendet sammenlignet med de andre konsolborde i denne guide – men med sit hvide og naturfarvede design får bordet det helt rette udtryk. Med konsolbordets smukke, romantiske stil passer møblet perfekt ind i landlige og naturlige omgivelser, hvor bordet kan få lov at komme til sin ret.

Dekorér gerne skænken med bøger, vaser eller en fin krukke og en grøn plante for at få det rette look.

Praktisk skænk

Skænken består af to gode skuffer og et åbent rum til opbevaring. Dette konsolbord er et yderst praktisk møbel, der kan bruges i alle husets rum. Med den vandafvisende overflade og belægningen med melaminharpiks, der beskytter mod ridser, er dette konsolbordet en rigtig god kvalitet.

Specifikationer:

 • Materialer: Lamineret spånplade med melaminharpiksbelægning og aluminium
 • Mål: B:85 x D:35 x H:76 cm
 • Vægt: Ikke angivet
 • Maksimal belastning: 20 kg

Minimalistisk konsolbord med marmor-look

Minimalistisk konsolbord med marmor-look

Dette konsolbord fremstår i guld metalstruktur med en marmorplade, der på en og samme tid giver et minimalistisk og unikt design.

Bordet har den helt perfekte glamour-stil, der passer perfekt ind i hjemmet som et dekorativt element. Marmor-designet på bordpladen giver konsolbordet et unikt og fint udseende.

Stil gerne en flot, stor vase med en tørret buket og en dekorativ lampe på konsolbordet, der kan fremhæve stilen i hjemmet. Du kan også bruge konsolbordet som en rumdeler i stuen eller på et værelse.

Specifikationer:

 • Materialer: Ikke angivet
 • Mål: L:80 x D:30 x H:75 cm
 • Vægt: 7 kg
 • Maksimal belastning: 30 kg

Håndlavet konsolbord med planke

Håndlavet konsolbord med planke

Plankemøbler er de seneste år blevet meget populære – og det kan man godt forstå. Behovet for at bringe naturen ind i indretningen i et ellers minimalistisk og stilrent hjem bryder med de klare linjer.

Hvert produkt er unikt

Konsolbordet er håndlavet i ubehandlet akacietræ med ben i sortlakeret jern. Det gør hvert enkelt produkt helt unikt. Konsolbordets rå design gør bordet oplagt som konsolbord i en gang, på et værelse eller i stuen, hvor det kan stå som et dekorativt element med blomster, figurer eller lignende.

Bordet kan også sagtens bruges som skrivebord på et teenageværelse, da der er plads til en kontorstol under bordet.

Specifikationer:

 • Materialer: Akacietræ og jern
 • Mål (cirkamål grundet træet): B:120 x D:45 x H:75 cm
 • Vægt: Ikke angivet
 • Maksimal belastning: Ikke angivet

Vi forhandler flere elegante konsolborde til hjemmet.

Konsolborde