Find pæne og funktionelle sminkeborde

Find pæne og funktionelle sminkeborde

Mangler du eller din teenager et sminkebord? Med et sminkebord kan du sidde i ro og mag, når du skal lægge make-up eller sætte hår. Et sminkebord giver dig mulighed for at holde orden i alt fra mascara og neglelak til parfumer og smykker. 

Et sminkebord er det perfekte møbel til soveværelset – og det sparer dig en del tid på badeværelset (hvilket resten af familien sikkert ser positivt på), fordi du kan sidde ved sminkebordet og klare en stor del af morgenrutinen.

Funktionalitet

Et sminkebord er ikke bare et sminkebord. Et godt sminkebord er selvfølgelig funktionelt, men det skal også passe til stilen og indretningen i hjemmet. Det skal være nemt at organisere dine skønhedsprodukter mv., så du let og hurtigt kan finde det frem.

Vores 5 bud på smarte og funktionelle sminkeborde

Vi har udvalgt en række praktiske og stilfulde sminkeborde. I denne guide vil vi give dig en kort produktbeskrivelse af hvert sminkebord, så du kan finde det bord, der passer til dig og dit hjem.

Moderne sminkebord i hvid

Moderne sminkebord / makeup-bord med spejl, hvid

Et moderne sminkebord, der passer perfekt til teenageværelset, og hvor der med garanti vil blive lagt meget tid og energi.

Mange opbevaringsmuligheder

Sminkebordet har en praktisk skuffe og et stort skab i højre side, der giver mange gode anvendelsesmuligheder og plads til praktisk opbevaring. Derudover finder du ved siden af det firkantede spejl to praktiske hylder med plads til opbevaring af de produkter, der bruges dagligt.

Sminkebordet fremstår i hvid og passer ind i de fleste hjem.

Specifikationer:

 • Farve: Hvid
 • Materiale: Spånplade
 • Mål: L:80 x B:40 x H:132 cm
 • Produktvægt: 28 kg

Sminkebord i industrielt look

Sminkebord med dæmpbar led-lys, spejl og polstret skammel, industrielt look, brun

Dette sminkebord har ikke det klassiske look for sminkeborde, men er alligevel ret fedt i designet, fordi det har et råt og industrielt look. Hvis det passer ind i indretningen, får du her et ret smart sminkebord med flere gode muligheder.

Rustikt look

Sminkebordet består af spånplader i rustikt look samt en sort metalramme. Den medfølgende skammel kommer ligeledes med sort metalramme og polstret pude i sort syntetisk læder.

Under bordet finder de tre mindre skuffer med plads til de vigtigste make-up-remedier. Spejlet skjules bag to låger, der på indersiden også består af spejle, som giver en fed effekt, når de er åbne. Endelig er der 4 små hylder på sminkebordet, som kan bruges til opbevaring af alle de produkter man bruger i hverdagen og som skal være nemme at komme til.  

Specifikationer:

 • Farve: Brun og sort
 • Materiale: Spånplade
 • Mål: L:90 x B:40 x H:141 cm
 • Produktvægt: 25,7 kg

Sminkebord i skandinavisk stil med rundt spejl

Sminkebord med moderne rundt spejl og skuffer

Et sminkebord som dette er designet ud fra den skandinaviske stil, som mange indretter deres hjem efter i dag. Den skandinaviske stil er kendetegnet ved enkelthed, funktionalitet og minimalisme.

Sminkeborget fremstår i hvid med lyse træben. Bordet har to rummelige og høje skuffer, hvori der er plads til alle de ting, du har brug for.

Skammel med to forskellige betræk

På den medfølgende skammel kan du vælge mellem et betræk i blå og hvidternet stof eller i sort. Sminkebordet er i sig selv meget neutralt, men med skamlen har du mulighed for at tilpasse bordet til stilen i dit hjem.

Specifikationer:

 • Farve: Hvid og naturfarve
 • Materiale: MDF og gummitræ
 • Mål: D:40 x B:80 x H:128 cm
 • Produktvægt: 20,1 kg

Sminkebord med LED-lys

Sminkebord med dæmpbar led-lys, spejl og polstret skammel, industrielt look, brun

Et sminkebord som dette med LED-lys lever op til den helt klassiske forståelse af, hvordan et sminkebord skal være. Sminkebordet er præget af det industrielle look, der giver en råhed til bordet.

LED-lys

Nu behøver du ikke længere lede efter den rette belysning et sted i hjemmet, når du skal lægge make-up. Med dette sminkebord får du 10 LED-lys, der lyser tilpas for at du kan se det du har brug for. 

Rustikt design

Sminkebordet er fremstillet af spånplader med trælook, der giver et rustikt glimt, samt en stålramme. Sminkebordet er udstyret med en fin skammel, der passer til bordet med sort stålramme og sort polstring.

Specifikationer:

 • Farve: Brun og sort
 • Materiale: Spånplade, stål og glas
 • Mål: L:90 x B:40 x H:145,5 cm
 • Produktvægt: 22,5 kg

Sminkebord i romantisk stil

Sminkebord med skammel, stort spejl, makeupbord, 5 skuffer, sort

Dette sminkebord er uden tvivl inspireret af den romantiske og franske landstil, der har nogle helt specifikke kendetegn. Det sorte design gør sminkebordet rustikt og charmerende på en og samme tid.

Charmerende design

Der findes flere mindre detaljer på sminkebordet, som gør sminkebordet charmerende og særdeles fint. De rustikke ben på sminkebord og skammel vidner om en inspiration af den romantiske stil, hvor møbler ofte ses med buede bord- og stoleben.

Praktisk organisering

Sminkebordet består af fem skuffer i forskellige størrelser, der gør det muligt at organisere dine skønhedsprodukter. I midten af sminkebordet finder du et flot firkantet spejl med afrundede kanter.

Specifikationer:

 • Farve: Sort
 • Materiale: MDF, fyrretræ og gummitræ
 • Mål: L:80 x B:40 x H:137,5 cm
 • Produktvægt: 19 kg

Vi tilbyder et stort udvalg af eksklusive og elegant designede sminkeborde

sminkeborde