Find smarte opbevaringsløsninger blandt vores garderobestativer

smarte opbevaringsløsninger blandt vores garderobestativer i forskellige stilarter

Hvad enten du skal bruge et præsentabelt garderobestativ til entréen, pæne bøjlestænger til walk-in-closet eller et tøjstativ til teenageværelset, så er en åben garderobeløsning den rette løsning. Med en åben garderobeløsning gør du det nemt og overskueligt for dig selv at opbevare alt fra jakker og huer til sko og tasker.

Praktisk og nem opbevaring

Nu er det slut med manglende plads, en sko der bliver væk fra den anden eller krøllede skjorter. Med disse smarte garderobeløsninger med rummelig pladsopbevaring, kan de finde det tøj- og beklædningsstativ, der passer til stilarten i dit hjem.

Garderobeopbevaring og tøjstativer er blevet en stor del af indretningen i hjemmet. Det er derfor ikke ligegyldigt, hvilken garderobeløsning du vælger, da den skal passe til resten af indretningen i hjemmet.

Vores 5 bud på funktionelle og garderobestativer til dit hjem

Vi har udvalgt en række praktiske garderobeløsninger, så du kan udnytte pladsen i dit hjem på bedst mulige vis.

I denne guide giver vi dig en kort produktbeskrivelse af hvert garderobestativ, så du kan finde det tøj- og beklædningsstativ der passer til dit hjem.

Rustikt garderobestativ med bænk til entréen

Garderobestativ i retro-look


Entréen er det første du træder ind i, når du kommer hjem. Derfor er det også vigtigt, at entréen indbyder til en varm velkomst med plads til opbevaring af al overtøj. Dette multimøbel med både skohylder og knager er oplagt til dig, der mangler garderobeløsninger til alt fra tasker og sko til jakker og halstørklæder.

Rustikt entrémøbel med praktisk bænk

Med dette rustikke garderobestativ er det ingen sag at holde entréen pæn og ryddelig hver dag. Det rustikke møbel kommer desuden med en praktisk bænk, der gør garderobestativet oplagt som møbel i entréen. Bænken kan du enten pynte med dekorative puder og kurve, eller du kan bruge den til at opholde dig på, mens du tager overtøj på.

Dette funktionelle garderobestativ fremstår med en jernramme og spånplade, som giver det rustikke og tidløse look.

Specifikationer
Mål: L:100 x B:40 x H:184 cm
Produktvægt: 17 kg
Maks. belastning på bænk: 100 kg

Garderobestativ i minimalistisk stil

Garderobestativ i minimalistisk stil


Dette fine garderobestativ i hvid er perfekt til den mindre bolig eller den minimalistiske indretning. Garderobemøblet kan med fordel stå i entréen, men er også meget oplagt til teenageværelset. Minimalistisk garderobestativ med praktisk opbevaringsløsning Med dette fine møbel kan du let organisere dit overtøj. Den åbne opbevaring gør det let og overskueligt at opbevare alt fra jakker, sko og tasker, men de 3 smarte hylder kan også sagtens bruges til andet end overtøj.

Pynt garderobestativet med smarte og praktiske opbevaringskurve, hvor du kan have alt fra smykker, solbriller og nøgler.

Et særdeles holdbart opbevaringsmøbel

Der er tænkt over kvalitet og holdbarhed i dette opbevaringsmøbel. Derfor fremstår garderobestativet i metal, der sikrer en høj belastningsevne, og justerbare fødder, som sikrer en god stabilitet.

Specifikationer
Mål: D:34 x B:73 x H:183 cm
Produktvægt: 10,9 kg

Enkelt tøjstativ i New Yorker-stil

Enkelt tøjstativ i New Yorker-stil


Hvis du skal finde den perfekte opbevaringsløsning til dit tøj i soveværelset, så er dette tøj- og beklædningsstativ i New Yorker-stil meget oplagt.

Det er enkelt i udseendet, men samtidig særdeles praktisk.

Borefri garderobeløsning

Tøjstativet består af 4 tøjstænger du let kan justere i højden. Tøjstativet er meget oplagt, hvis du nødig vil bore i gulve, lofter og vægge, da det praktiske garderobestativ fastgøres mellem gulv og loft helt uden at bore nogen steder. Her får du altså et pænt tøjstativ du let kan flytte, som det passer dig.

Det er da smart!

Tøjstativet i New Yorker-stil fremstår i pulverlakeret jern og polypropylen.

Specifikationer
Justerbar højde: 200 til 270 cm
Justerbar længde: 138 til 235 cm
Maks. belastning: 25 kg
Vægt: 5,4 kg

Råt tøjstativ med bøjlestænger i vandrør

Råt tøjstativ med bøjlestænger i vandrør

Skal du finde en smart garderobeløsning til teenageværelset eller walk-in-closet?

Eller mangler du et tøjstativ til entreen til familiens overtøj? Så er dette tøjstativ i råt look med vandrørs-bøjlestænger et godt bud på den perfekte garderobeløsning.

Råt look - men alligevel ret elegant

Denne garderobeløsning fremstår i sortmalet jern, der gør vandrørene rå og elegante på en og samme tid. Foruden det rå look, er vandrørene både robuste og holdbare, og derfor er de også særdeles velegnede som bøjlestænger.

Specifikationer
Hver bøjlestangs størrelse: L:110 x B:30 x H:29 cm
Hver bøjlestangs vægt: 2,4 kg
Maks. belastning af hver bøjlestang: 60 kg

Flytbart tøjstativ på hjul i retro-look

Flytbart tøjstativ på hjul i retro-look

Flot garderobeløsning i retro-stil med hylder og bøjlestang. De smarte hylder er oplagte til opbevaring af tøj, men har også diverse opmagasineringsmuligheder ved brug af diverse opbevaringskurve eller kasser til formålet.

Smart tøjstativ på hjul gør det nemt at ændre i indretningen Med de smarte hjul under tøjstativet, kan du nemt flytte stativet fra rum til rum, som det passer dig.

Denne garderobeløsning er oplagt til dig, der ønsker et kvalitets garderobestativ til hjemmet, men ikke ønsker at være begrænset af, at dine møbler har en fast plads.

Med denne retro garderobeløsning kan du nemt ændre i din indretning uden det resulterer i huller i væggen.

Garderobestativet fremstår i stål med hylder i spånplade-materiale, der giver stativet det lækre retro-look.

Specifikationer
Mål: L:103,5 x B:40 x H:174,5 cm
Vægt: 20,8 kg
Maks. belastning: 90 kg

Vi forhandler flere smarte opbevaringsløsninger til garderoben.

Garderobestativer til entréen - tøjstativer